Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk!


Társaságunk 1991 óta változatlan tulajdonosi összetételben tevékenykedik, és áll az Önök szolgálatában.


A Westend City Center megnyitása óta jelen vagyunk az üzletházban, és ma már két üzletet működtetünk.

Kollegáink "szakemberek", ötvösök, becsüsök, szakképzett kereskedők. Magas színvonalú képzettséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Legfontosabb szempontnak tartjuk, hogy üzleti kapcsolatainkban, akár belföldi, akár külföldiről legyen szó, hogy a legjobb minőséget biztosítsuk.


Karikagyűrűink MAGYAR termékek, magyar ötvösök munkái. Igyekszünk egyedi arculatot adni a karikagyűrűknek és egyre több terméknél dönthetik el, hogy Önök milyen kialakítást szeretnének formában, felületben, kövezésben. Külföldi üzleti kapcsolataink egyéb arany és ezüst ékszerek tekintetében elsősorban az olasz piachoz kapcsolódnak. Fontosnak tartjuk, hogy ne tömegtermékeket forgalmazzunk, hanem az Önök egyedi igényeihez igazodó termékskálát mutassunk be.


Briliáns gyűrűink finomak, könnyedek, kiváló minőségű kövekkel, remek, fantáziadús foglalatokkal. Több méret áll rendelkezésre, illetve ha szükséges kifogástalan minőségben alakítjuk a kívánt méretre!

Közel 800 darabos arany karikagyűrű készlettel rendelkezünk, emellett óriási választékot biztosítunk még arany láncokból, karláncokból, fülbevalókból, medálokból stb.


Ezüst kínálatunk közel 10 000 darabból áll. Az ezüst ékszerek reagálnak a leggyorsabban a divat hullámzására, így valóban mondhatjuk, hogy minden irányzatot megtalál nálunk.

Üzleteink kínálatában jelen vannak az un. bázis áruk, amik láncokat, karláncokat, medálokat, fülbevalókat jelentenek, de igyekszünk a folyamatosan változó divatirányzatokat is megcsillantani kínálatunkban. Közvetlenül a gyártóktól rendelünk és így tudjuk a legjobb árat kedves vásárlóinknak biztosítani.

Látogasson el hozzánk üzleteink valamelyikébe, vagy érdeklődjön termékeink iránt         e-mailben postmaster@schmidtestarsakft.t-online.hu vagy telefonon.


Köszönjük figyelmüket.